Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
IconWrite a comment
Ikan Nanas

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ikan Nanas

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kg. platvis (tong of schol)
3 gesnipperde sjalotten
2 eet ketjap manis
2 eet rijstwijn
zout naar smaak
2 eieren
3 eetl maïzena
1/2 ananas (of 1 klein blikje ananasblokjes)
200 ml. olie
1 eetl gula jawa

Cara membuat:
bereiding:
Maak de vissen schoon en snijd de vissen in stukken. Leg de vissen in een kom en bestrooi de stukken vis met de sjalotten. Maak een marinade van de ketjap, de rijstwijn en zout naar smaak en marineer de vis hierin.
Klop de eieren los en meng dit met de maïzena en wat zout. Snijd de ananas in blokjes. Verhit de olie in een wok/wadjan en bak hierin de stukken vis bruin en gaar die eerst door het eierbeslag zijn gehaald.
Roer de gula jawa door het ananassap en de rest van het eiermengsel en breng dit aan de kook zodat er een sausje gevormd wordt. Giet de saus over de gebakken vis.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 50 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40805487