banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
Jet van Steijn 5 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 6 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Alweer zo'n heerlijk recept.
@Jack Versteeghis het zeker, deze is de wat pittige versie en in het kookboek (deel 2) staat een mildere maar wel romiger versie. Ook erg lekker!!
Ook dit recept lijkt mij weer heerlijk. Binnenkort maar proberen.
@Jet van SteijnProbeer Udang Peteh! Echt een topper
Petehbonen vind ik zo lekker! Is er een gerecht waar ze de hoofdrol in spelen?
@KokkieBlandaDankjewel,leuk dat ik antwoord heb gekregen van je. Ik ga het morgen maken.
@Jet v Steijnp.s. 500 gr is ongeveer 6-7 stuks
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 1 / 5

Ster actiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ikan Mentega
baarsfilet met ketjap-botersaus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 baarsfilet
100 gr boter
350 ml ketjap manis
2 sjalotten
1 ei
1 eetl aardappelmeel
zout naar smaak
peper naar smaak
scheutje witte wijn
5 teentjes knoflook
1 rode lombok
1 bosje lente-uitjes
olie

Cara mambuat:
Bereiding:
Bestrooi de filets met zout en peper. Klop het ei op en wrijf de filets hiermee samen met het aardappelmeel in. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de filets in 6 minuten krokant.
Snijd ondertussen de sjalotten, de knoflook, de lomob en de lente-uitjes fijn. Verhit in een wok/wadjan de boter en fruit hierin de sjalotten, de knoflook en de lombok voor 3 minuten. Dan de ketjap en de wijn toevoegen. Leng het aardappelmeel met een beetje water en bind hiermee de saus. Schep de saus over de vis.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 88 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36364923