banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Ikan Mentega - baarsfilet met ketjap-botersaus

Gebruikerswaardering: 1 / 5

Ster actiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ikan Mentega
baarsfilet met ketjap-botersaus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 baarsfilet
100 gr boter
350 ml ketjap manis
2 sjalotten
1 ei
1 eetl aardappelmeel
zout naar smaak
peper naar smaak
scheutje witte wijn
5 teentjes knoflook
1 rode lombok
1 bosje lente-uitjes
olie

Cara mambuat:
Bereiding:
Bestrooi de filets met zout en peper. Klop het ei op en wrijf de filets hiermee samen met het aardappelmeel in. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de filets in 6 minuten krokant.
Snijd ondertussen de sjalotten, de knoflook, de lomob en de lente-uitjes fijn. Verhit in een wok/wadjan de boter en fruit hierin de sjalotten, de knoflook en de lombok voor 3 minuten. Dan de ketjap en de wijn toevoegen. Leng het aardappelmeel met een beetje water en bind hiermee de saus. Schep de saus over de vis.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 145 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40586371