Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Ikan Mentega - baarsfilet met ketjap-botersaus

Gebruikerswaardering: 2 / 5

Ster actief Ster actief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Ikan Mentega
baarsfilet met ketjap-botersaus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 baarsfilet
100 gr boter
350 ml ketjap manis
2 sjalotten
1 ei
1 eetl aardappelmeel
zout naar smaak
peper naar smaak
scheutje witte wijn
5 teentjes knoflook
1 rode lombok
1 bosje lente-uitjes
olie

Cara mambuat:
Bereiding:
Bestrooi de filets met zout en peper. Klop het ei op en wrijf de filets hiermee samen met het aardappelmeel in. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de filets in 6 minuten krokant.
Snijd ondertussen de sjalotten, de knoflook, de lomob en de lente-uitjes fijn. Verhit in een wok/wadjan de boter en fruit hierin de sjalotten, de knoflook en de lombok voor 3 minuten. Dan de ketjap en de wijn toevoegen. Leng het aardappelmeel met een beetje water en bind hiermee de saus. Schep de saus over de vis.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 265 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42261607