Recente reacties

Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 2 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Write a comment
Mundu-mundu

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Mundu-mundu

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr rundergehakt
1 rode lombok
2 rode uien
2 witte uien
250 ml kokosmelk
1/2 theel asem
zout naar smaak
3 el olie

Haluskan:
boemboe:
2 kemirienoten
2 cm laos
1 theel kencur
1/2 theel trassi

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een past. Snijd de uien en de lombok fijn en meng dit met de boemboe, de asem en het zout. Verhit in een wok/wadjan de olie en voeg alle ingrediënten toe en stoof dit gerecht totdat de olie van de kokosmelk boven komt drijven
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 41 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42411074