logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Mundu-mundu

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr rundergehakt
1 rode lombok
2 rode uien
2 witte uien
250 ml kokosmelk
1/2 theel asem
zout naar smaak
3 el olie

Haluskan:
boemboe:
2 kemirienoten
2 cm laos
1 theel kencur
1/2 theel trassi

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een past. Snijd de uien en de lombok fijn en meng dit met de boemboe, de asem en het zout. Verhit in een wok/wadjan de olie en voeg alle ingrediënten toe en stoof dit gerecht totdat de olie van de kokosmelk boven komt drijven

Add comment

Submit

who is online

We have 225 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44160361