banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 3 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Icon Write a comment
Mesre Daging - gebakken gekruid rundvlees uit Bali
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Mesre Daging
gebakken gekruid rundvlees uit Bali

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees
750 ml water
3 limoenen, sap
1 theel palmsuiker
1 1/2 theel zout
olie

Haluskan:
bumbu:
10 rode lomboks
5 rode rawits
5 sjalotjes
3 kemiri noten
2 cm kencur
1/2 theel terasi/trasi


Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water en kook het vlees gaar. Schep het vlees uit de pan en snijd het in 1 cm dikke plakjes. Plet het vlees en pluis het daarna uit elkaar.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan olie en fruit de bumbu voor 5 minuten. Voeg dan de palmsuiker toe en meng goed. Dan 4 eetl van de bouillon toevoegen en meng alles goed en bak 1 minuut verder.
Dan het vlees toevoegen en meng alles goed door elkaar. Voeg het zout toe en roer goed totdat alles is geabsorbeerd.
Verhit in een pan olie en bak het vlees goudbruin. Meng dan het limoensap erdoor en serveer. Lekker met wat bawang goreng erover.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 102 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40444046