Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Masman - rundvlees met pinda's in kokosmelk

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Masman
rundvlees met pinda's in kokosmelk
ingrediënten:
500 gr runderlappen
100 ml dikke kokosmelk (santen asli)
125 ml dunne kokosmelk (santen cair)
2 eetl Masman currypaste
100 gr ongebrande pinda's
3 eetl vissaus (nam pla)
2 eetl gula jawa (palmsuiker)

Bereiding:
Snijd het vlees in stukjes. Verhit in een wok/wadjan de dikke kokosmelk en meng hierdoor de currypasta en voeg dan het vlees toe. Bak het geheel voor 5 minuten. Dan de dunne kokosmelk en de pinda's toevoegen. Als het gheel kookt dan de vissaus en de suiker toevoegen en het geheel afgesloten 30 minuten sudderen en vervolgens nog 30 minuten onafgesloten.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 98 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42085613