zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

4 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Oseng Buncis Jamur Merang - roerbak van sperziebonen met champignons
- Asinan Bogor - Zoetzuur van gemengde groenten
- Gamjatang 감자탕 - stoofpotje van varkensvlees, aardappelen en groenten
- Ayam Besengeh
- Oi Bokkeum - 오이볶음- roerbak van komkommer
- Daging Masak Rempah - rundvlees in een pittige saus
- Panang Nua - droge curry van rundvlees
- Plamuk Pad Namprik Pao - Inktvis in chili olie
- Pla Nung Khing Sai Het - gestoomde vis met gember en paddenstoelen
- Buldak 불닭 - hete en pittige kip
Kha Mu - varkensschenkel met laos


Kha Mu
varkensschenkel met laos
varkensschenkel met laos
Ingrediënten:
1000 gr varkenspoten
750 ml varkens bouillon
12 teentjes knoflook
9 cm laos
3 takjes coriander
9 eetl kecap manis
2 eetl palmsuiker
3 steranijs
kecap asin naar smaak
Bereiding:
Wrijf of maal de knoflook, de laos, de koriander fijn tot een pasta. Snijd de varkenspoten in stukken. Rooster het vlees boven een houtskoolvuurtje knappering. Verhit in een pan de bouillon en voeg het vlees, de pasta, de steranijs en de kecap manis toe en laat het zachtjes 15 minuten sudderen. Voeg dan de suiker en de kecap asin toe en laat het zachtjes nog voor 45 minuten sudderen totdat het vlees zacht geworden is en de saus is ingedikt.
1000 gr varkenspoten
750 ml varkens bouillon
12 teentjes knoflook
9 cm laos
3 takjes coriander
9 eetl kecap manis
2 eetl palmsuiker
3 steranijs
kecap asin naar smaak
Bereiding:
Wrijf of maal de knoflook, de laos, de koriander fijn tot een pasta. Snijd de varkenspoten in stukken. Rooster het vlees boven een houtskoolvuurtje knappering. Verhit in een pan de bouillon en voeg het vlees, de pasta, de steranijs en de kecap manis toe en laat het zachtjes 15 minuten sudderen. Voeg dan de suiker en de kecap asin toe en laat het zachtjes nog voor 45 minuten sudderen totdat het vlees zacht geworden is en de saus is ingedikt.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.