Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Kha Mu - varkensschenkel met laos

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kha Mu
varkensschenkel met laos
Ingrediënten:
1000 gr varkenspoten
750 ml varkens bouillon
12 teentjes knoflook
9 cm laos
3 takjes coriander
9 eetl kecap manis
2 eetl palmsuiker
3 steranijs
kecap asin naar smaak

Bereiding:
Wrijf of maal de knoflook, de laos, de koriander fijn tot een pasta. Snijd de varkenspoten in stukken. Rooster het vlees boven een houtskoolvuurtje knappering. Verhit in een pan de bouillon en voeg het vlees, de pasta, de steranijs en de kecap manis toe en laat het zachtjes 15 minuten sudderen. Voeg dan de suiker en de kecap asin toe en laat het zachtjes nog voor 45 minuten sudderen totdat het vlees zacht geworden is en de saus is ingedikt.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 87 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41025333