Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Kha Mu - varkensschenkel met laos

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kha Mu
varkensschenkel met laos
Ingrediënten:
1000 gr varkenspoten
750 ml varkens bouillon
12 teentjes knoflook
9 cm laos
3 takjes coriander
9 eetl kecap manis
2 eetl palmsuiker
3 steranijs
kecap asin naar smaak

Bereiding:
Wrijf of maal de knoflook, de laos, de koriander fijn tot een pasta. Snijd de varkenspoten in stukken. Rooster het vlees boven een houtskoolvuurtje knappering. Verhit in een pan de bouillon en voeg het vlees, de pasta, de steranijs en de kecap manis toe en laat het zachtjes 15 minuten sudderen. Voeg dan de suiker en de kecap asin toe en laat het zachtjes nog voor 45 minuten sudderen totdat het vlees zacht geworden is en de saus is ingedikt.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 73 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42264891