banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Gay Hor Nueng - rode kip curry hapjes

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Gay Hor Nueng
rode kip curry hapjes
ingrediënten:
50 gr kipfilet
50 gr thaise aubergines
50 gr sperziebonen
40 gr oesterzwam
40 gr lenteuitje
2 eetl rode curry pasta (zie recept)
5 teentjes knoflook
4 rode rawits
3 eetl vissaus (nam pla)
2 eetl lichte sojasaus
1/2 theel rietsuiker
3 eetl olie
2 eetl geroosterde sesamzaadjes
bananenblad

bereiding:
Snijd het vlees in kleine stukjes. Snijd de knoflook en de rawits fijn envenals de lenteui, de aubergines en de sperziebonen. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin het vlees voor 2 minuten. voeg dan de knoflook en de rawits toe en bak dit nog 30 seconden. Dan de overige ingrediënten toevoegen en dit nog 1 minuut bakken. Verdeel het mengsel in een aantal porties en verpak dit in bananenblad en stoom deze in 15 minuten gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 86 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40592181