Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
KokkieBlanda 5 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Write a comment
Geow Grob - gebakken wontons
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 

Geow Grob
gebakken wontons


Ingrediënten:
250 gr varkensgehakt
2 teentjes knoflook
2 takjes koriander
1/4 theel peper
1 eetl kecap manis
25 wonton vellen (zie recept)
250 ml olie

bereiding:
Hak de knoflook en de koriander fijn. Meng dit samen met het gehakt, de peper en de kecap. Vul de wonton met 1/2-1 theel van het mengsel en vul het diagonaal. Verhit in een wok de olie en bak de wontons goudbruin en gaar. Serveer de wontons met Nam Jim (zie recept)

Pin It
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 360 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41083668