zoeken
Recente reacties

1 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.

3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.

4 months ago Rendang Jamur - rendang van paddenstoelen
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Laatst gelezen
- Gai Pad Med Mamuang Himaphan - kip met cashew noten
- Guisadong Repolyo - gestoofde kool met vlees
- Sambal cabai hijau - sambal van groene peper
- Paha Ayam Bakar Bawang - gebakken/geroosterde kip
- Sambal Goreng Tahu Tempeh
- Siu Yuk 燒肉 - Chinees varkensgebraad
- Rendang nangka - gekruide nangka
- Bawal Goreng Saus Tomat - gebakken vis in kruidige tomatensaus
- Semur Ayam Pedas Manis - zoetige en pittige smoor van kip
- Sambal Goreng Ati - gebakken kippenlevertjes
geroosterde kokos-cashew noten


geroosterde kokos-cashew noten
een snack
een snack
ingrediënten:
15 ml arachide olie
30 ml honing
250 gr. cashew noten
100 gr geraspte kokos
2 rode rawits
zout en peper naar smaak
bereiding:
Snijd de rawits fijn. Verhit in een wok/wadjan e olie en voeg de honing toe. Dan de noten en de kokos toevoegen en deze bruin bakken. Vervolgens de rawits, het zout en peper toevoegen en dit goed roeren.
Het simpelste (en makkelijkste) is om het te serveren in een tuutje gerold van papier.
15 ml arachide olie
30 ml honing
250 gr. cashew noten
100 gr geraspte kokos
2 rode rawits
zout en peper naar smaak
bereiding:
Snijd de rawits fijn. Verhit in een wok/wadjan e olie en voeg de honing toe. Dan de noten en de kokos toevoegen en deze bruin bakken. Vervolgens de rawits, het zout en peper toevoegen en dit goed roeren.
Het simpelste (en makkelijkste) is om het te serveren in een tuutje gerold van papier.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.