Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
geroosterde kokos-cashew noten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
geroosterde kokos-cashew noten
een snack
ingrediënten:
15 ml arachide olie
30 ml honing
250 gr. cashew noten
100 gr geraspte kokos
2 rode rawits
zout en peper naar smaak

bereiding:
Snijd de rawits fijn. Verhit in een wok/wadjan e olie en voeg de honing toe. Dan de noten en de kokos toevoegen en deze bruin bakken. Vervolgens de rawits, het zout en peper toevoegen en dit goed roeren.

Het simpelste (en makkelijkste) is om het te serveren in een tuutje gerold van papier.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 112 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41902492