Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Goong Pan Oi - suikerriet garnalen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Goong Pan Oi
suikerriet garnalen

Ingrediënten:
500 gr garnalen
1 theel olie
1 theel thaise zwarte peper
1 eetl vissaus
1/2 theel palmsuiker
125 gr wortelen
6 teentjes knoflook
500 gr paneermeel
440 gr thais suikerriet (blik)
olie voor bakken

Garnering;
zoetzure pruimensaus

Bereiding:
Snijd 4 stengels suikerriet in 4 dunne plakjes (16 totaal) Rasp de wortelen. Wrijf of maal de peper, de olie, de garnalen, de vissaus, de knoflook en de wortelen fijn tot een pasta. Maak hiervan 16 bolletjes en kneed deze om het suikerriet. Stoom de suikeriet garnalen voor 5 minuten. Rol deze dan door het paneermeel.
Verhit in een wok de olie en bak hierin de suikerriet garnalen goudbruin. Laat deze uitlekken en serveer het met de saus.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 103 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41068813