1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Anton Hendrikx
wat is mesoyi bast? Bast van de assem/tamarinde boom, zo ja wat is alternatief?
Chris
Hallo,
Net zijn mijn eerste pasteitjes faliekant mislukt. Het recept voor het deeg was: 500gr. zelf...
Metta
Hoi, waar kan ik de oncom kopen in Nederland?

@ zie forum
Randy Coenraad
Hoi kokie

Had een kleine vraag voor hoeveel personen is dit recept?
Ik nl 7 eters en andere kee...
Niek Schoonderbeek
vraagje.. 18 rawits?? is dat niet ongelooflijk heet? of valt dat wel mee na het stoven?

@bij het ...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Goong Pan Oi
suikerriet garnalen

Ingrediënten:
500 gr garnalen
1 theel olie
1 theel thaise zwarte peper
1 eetl vissaus
1/2 theel palmsuiker
125 gr wortelen
6 teentjes knoflook
500 gr paneermeel
440 gr thais suikerriet (blik)
olie voor bakken

Garnering;
zoetzure pruimensaus

Bereiding:
Snijd 4 stengels suikerriet in 4 dunne plakjes (16 totaal) Rasp de wortelen. Wrijf of maal de peper, de olie, de garnalen, de vissaus, de knoflook en de wortelen fijn tot een pasta. Maak hiervan 16 bolletjes en kneed deze om het suikerriet. Stoom de suikeriet garnalen voor 5 minuten. Rol deze dan door het paneermeel.
Verhit in een wok de olie en bak hierin de suikerriet garnalen goudbruin. Laat deze uitlekken en serveer het met de saus.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 187 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34131682