1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Goong Pan Oi
suikerriet garnalen

Ingrediënten:
500 gr garnalen
1 theel olie
1 theel thaise zwarte peper
1 eetl vissaus
1/2 theel palmsuiker
125 gr wortelen
6 teentjes knoflook
500 gr paneermeel
440 gr thais suikerriet (blik)
olie voor bakken

Garnering;
zoetzure pruimensaus

Bereiding:
Snijd 4 stengels suikerriet in 4 dunne plakjes (16 totaal) Rasp de wortelen. Wrijf of maal de peper, de olie, de garnalen, de vissaus, de knoflook en de wortelen fijn tot een pasta. Maak hiervan 16 bolletjes en kneed deze om het suikerriet. Stoom de suikeriet garnalen voor 5 minuten. Rol deze dan door het paneermeel.
Verhit in een wok de olie en bak hierin de suikerriet garnalen goudbruin. Laat deze uitlekken en serveer het met de saus.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 71 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35412944