1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

R.H.Kummer
Beste mensen,
Waar in Nedeerland is de oncom te bestellen?
Groet
R.H.Kummer

@ zie forum
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Heerlijke recepte heb u , dank u wel .
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Ziet er heerlijk uit uw recepten
Pasteitjes in Joomla Article
Anton Hendrikx
wat is mesoyi bast? Bast van de assem/tamarinde boom, zo ja wat is alternatief?
Chris
Hallo,
Net zijn mijn eerste pasteitjes faliekant mislukt. Het recept voor het deeg was: 500gr. zelf...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Goong Pan Oi
suikerriet garnalen

Ingrediënten:
500 gr garnalen
1 theel olie
1 theel thaise zwarte peper
1 eetl vissaus
1/2 theel palmsuiker
125 gr wortelen
6 teentjes knoflook
500 gr paneermeel
440 gr thais suikerriet (blik)
olie voor bakken

Garnering;
zoetzure pruimensaus

Bereiding:
Snijd 4 stengels suikerriet in 4 dunne plakjes (16 totaal) Rasp de wortelen. Wrijf of maal de peper, de olie, de garnalen, de vissaus, de knoflook en de wortelen fijn tot een pasta. Maak hiervan 16 bolletjes en kneed deze om het suikerriet. Stoom de suikeriet garnalen voor 5 minuten. Rol deze dan door het paneermeel.
Verhit in een wok de olie en bak hierin de suikerriet garnalen goudbruin. Laat deze uitlekken en serveer het met de saus.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 101 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34421424