logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Udang masak bawang putih
gebakken pittige knoflookgarnalen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr garnalen
1 theel citroensap
1/2 theel zout
6 teentjes knoflook
3 groene lomboks
2 theel taoco
2 theel kecap manis
1 theel kecap asin
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
100 ml water
2 eetl olie
 
Taburan:
garnering
2 theel bawang putih (gebakken knoflook frietjes)
 
Cara membuat:
bereiding:
Maak de garnalen schoon en marineer deze voor tenminste 15 minuten met het citroensap en het zout. Snijd de lomboks fijn en de knoflook in dunne plakjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de lomboks voor 2 minuten. Voeg dan de garnalen toe en bak deze 1 minuut. Dan de taoco, de kecaps, het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en meng goed. Vervolgens het water toevoegen en kook het geheel totdat de saus is ingedikt. Bestrooi de garnalen met de bawang putih en serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 94 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176731