banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 29 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Udang masak bawang putih - gebakken pittige knoflook garnalen
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Udang masak bawang putih
gebakken pittige knoflookgarnalen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr garnalen
1 theel citroensap
1/2 theel zout
6 teentjes knoflook
3 groene lomboks
2 theel taoco
2 theel kecap manis
1 theel kecap asin
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
100 ml water
2 eetl olie
 
Taburan:
garnering
2 theel bawang putih (gebakken knoflook frietjes)
 
Cara membuat:
bereiding:
Maak de garnalen schoon en marineer deze voor tenminste 15 minuten met het citroensap en het zout. Snijd de lomboks fijn en de knoflook in dunne plakjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de lomboks voor 2 minuten. Voeg dan de garnalen toe en bak deze 1 minuut. Dan de taoco, de kecaps, het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en meng goed. Vervolgens het water toevoegen en kook het geheel totdat de saus is ingedikt. Bestrooi de garnalen met de bawang putih en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 263 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40686671