Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
KokkieBlanda 5 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Write a comment
Udang masak bawang putih - gebakken pittige knoflook garnalen
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Udang masak bawang putih
gebakken pittige knoflookgarnalen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr garnalen
1 theel citroensap
1/2 theel zout
6 teentjes knoflook
3 groene lomboks
2 theel taoco
2 theel kecap manis
1 theel kecap asin
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
100 ml water
2 eetl olie
 
Taburan:
garnering
2 theel bawang putih (gebakken knoflook frietjes)
 
Cara membuat:
bereiding:
Maak de garnalen schoon en marineer deze voor tenminste 15 minuten met het citroensap en het zout. Snijd de lomboks fijn en de knoflook in dunne plakjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de lomboks voor 2 minuten. Voeg dan de garnalen toe en bak deze 1 minuut. Dan de taoco, de kecaps, het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en meng goed. Vervolgens het water toevoegen en kook het geheel totdat de saus is ingedikt. Bestrooi de garnalen met de bawang putih en serveer.
Pin It
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 298 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41083964