Recente reacties

Ron 9 hours ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Udang Masak Cabik - Pittig gestoofde garnalen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Udang Masak Cabik
Pittig gestoofde garnalen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr grote garnalen
5 eetl olie
1 eetl palmsuiker
2 tamarinde opgelost in 4 eetl water
125 ml heet water

Haluskan:
bumbu:
10 rode rawits
5 rode lomboks
1/2 theel terasi/trasi
7 sjalotjes
1/2 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Maak de garnalen schoon en verwijder de kop. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 5 minuten. Voeg dan de garnalen toe en bak totdat deze van kleur veranderen.
Dan de palmsuiker en het asamwater toevoegen en meng goed. Dan het water toevoegen en kook het verder gaar en totdat de saus indikt. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 92 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42110653