groenten in saus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr. taugé
1/2 komkommer
100 gr. worteltjes
1/2 bosje radijsjes
1 takje kemangi (citroenbasilicum)
bahan-bahan saus:
ingrediënten:
2 eetl. asem
100 gr. kokosmeel
2 teentje knoflook
1/4 theel kencur
2 rode lombok
2 sjalotten
3 eetl. dikke kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak
Cara membuat:
Bereiding:
Blancheer de tauge kort in water en laat deze uitlekken. Snijd de komkommer in stukjes, de wortel in reepjes en de radijsjes in plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de saus fijn tot een dikke saus. Meng de saus door de groenten samen met de basilicumblaadjes.
ingrediënten:
100 gr. taugé
1/2 komkommer
100 gr. worteltjes
1/2 bosje radijsjes
1 takje kemangi (citroenbasilicum)
bahan-bahan saus:
ingrediënten:
2 eetl. asem
100 gr. kokosmeel
2 teentje knoflook
1/4 theel kencur
2 rode lombok
2 sjalotten
3 eetl. dikke kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak
Cara membuat:
Bereiding:
Blancheer de tauge kort in water en laat deze uitlekken. Snijd de komkommer in stukjes, de wortel in reepjes en de radijsjes in plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de saus fijn tot een dikke saus. Meng de saus door de groenten samen met de basilicumblaadjes.