logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Tjarantjam
groenten in saus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr. taugé
1/2 komkommer
100 gr. worteltjes
1/2 bosje radijsjes
1 takje kemangi (citroenbasilicum)

bahan-bahan saus:
ingrediënten:
2 eetl. asem
100 gr. kokosmeel
2 teentje knoflook
1/4 theel kencur
2 rode lombok
2 sjalotten
3 eetl. dikke kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Blancheer de tauge kort in water en laat deze uitlekken. Snijd de komkommer in stukjes, de wortel in reepjes en de radijsjes in plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de saus fijn tot een dikke saus. Meng de saus door de groenten samen met de basilicumblaadjes.

Add comment

Submit

who is online

We have 76 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176153