banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Tomat Rempah Daging - gevulde tomaten
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tomat Rempah Daging
gevulde tomaten
Bahan-bahan;
ingrediënten;
6 onrijpe tomaten
250 gr rundergehakt
2 sjalotten
3 teentjes knoflook
4 rode rawits
2 eidooiers
zout naar smaak
paneermeel
boter

Haluskan:
boemboe:
1 theel trassi
2 cm laos
2 theel ketumbar
1/2 tl jinten

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de sjalotten, de knoflook en de rawits fijn. Meng dit samen met de boemboe, het zout en de eierdooiers door het gehakt. Hol de tomaten uit en vul deze met het mengsel.
Vet een ovenschaal in boter en smelt wat boter in een pan. Vul de schaal met de tomaten en bestrooi deze met het paneermeel. Bedruip deze dan met de gesmolten boter en bak deze daarna op 180 gr in de oven totdat het korstje bruin is en de tomaten zacht zijn geworden.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 81 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40585038