gevulde tomaten
Bahan-bahan;
ingrediënten;
6 onrijpe tomaten
250 gr rundergehakt
2 sjalotten
3 teentjes knoflook
4 rode rawits
2 eidooiers
zout naar smaak
paneermeel
boter
Haluskan:
boemboe:
1 theel trassi
2 cm laos
2 theel ketumbar
1/2 tl jinten
Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de sjalotten, de knoflook en de rawits fijn. Meng dit samen met de boemboe, het zout en de eierdooiers door het gehakt. Hol de tomaten uit en vul deze met het mengsel.
Vet een ovenschaal in boter en smelt wat boter in een pan. Vul de schaal met de tomaten en bestrooi deze met het paneermeel. Bedruip deze dan met de gesmolten boter en bak deze daarna op 180 gr in de oven totdat het korstje bruin is en de tomaten zacht zijn geworden.
ingrediënten;
6 onrijpe tomaten
250 gr rundergehakt
2 sjalotten
3 teentjes knoflook
4 rode rawits
2 eidooiers
zout naar smaak
paneermeel
boter
Haluskan:
boemboe:
1 theel trassi
2 cm laos
2 theel ketumbar
1/2 tl jinten
Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de sjalotten, de knoflook en de rawits fijn. Meng dit samen met de boemboe, het zout en de eierdooiers door het gehakt. Hol de tomaten uit en vul deze met het mengsel.
Vet een ovenschaal in boter en smelt wat boter in een pan. Vul de schaal met de tomaten en bestrooi deze met het paneermeel. Bedruip deze dan met de gesmolten boter en bak deze daarna op 180 gr in de oven totdat het korstje bruin is en de tomaten zacht zijn geworden.