banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Tomat Rempah Daging - gevulde tomaten
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tomat Rempah Daging
gevulde tomaten
Bahan-bahan;
ingrediënten;
6 onrijpe tomaten
250 gr rundergehakt
2 sjalotten
3 teentjes knoflook
4 rode rawits
2 eidooiers
zout naar smaak
paneermeel
boter

Haluskan:
boemboe:
1 theel trassi
2 cm laos
2 theel ketumbar
1/2 tl jinten

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de sjalotten, de knoflook en de rawits fijn. Meng dit samen met de boemboe, het zout en de eierdooiers door het gehakt. Hol de tomaten uit en vul deze met het mengsel.
Vet een ovenschaal in boter en smelt wat boter in een pan. Vul de schaal met de tomaten en bestrooi deze met het paneermeel. Bedruip deze dan met de gesmolten boter en bak deze daarna op 180 gr in de oven totdat het korstje bruin is en de tomaten zacht zijn geworden.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 57 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39984971