1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Ayam Kari Jawa
javaanse kip kerrie

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1200 gr kip
2 theel zout
7 sjalotten
250 ml santen cair (dunne kokosmelk)
3 eetl olie

Haluskan:
boemboe;
4 teentjes knoflook
4 cm kunyit (krukuma)
1 theel ketumbar
1/2 theel jinten
2 cm laos
1/2 sereh
1 rode lombok

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de kip in stukjes en wrijf deze in het meht zout. Snijd de sjalotten in dunne plakjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de kip goudbruin en schep deze uit de wok/wadjan. Fruit de sjalotten en de knoflook voor 2 minuten en voeg dan de booemboe toe en bak dit voor 1 minuut. Dan de kip toevoegen en de santen en het geheel zachtjes laten sudderen totdat de kip gaar is.

who is online

We hebben 73 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35001566