1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ayam Kecap

Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 kipfilets
1 eetl. ketjap manis
50 gr. champignons
1/2 theel. zout
75 gr. tauge
1/2 theel. gula jawa (palmsuiker)
2 sjalotten
3 teentjes knoflook
3 eetl olie
100 ml kippenbouillon (zie recept)
2 theel. maizena
2 eetl. water
4 cm gember (jahe/djahe/)
2 eetl. rijstwijn (anders sherry)

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de sjalotten en de knoflook fijn. Rasp de gember en meng het water met de maïzena tot een papje. Snijd de champignons in plakjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de kipfilets voor 2 minuten. Voeg dan de sjalotten, de knoflook, de ketjap, de rijstwijn, de suiker en het zout toe en stoof hierin het vlees nog voor 4 minuten. Haal het vlees uit de wok/wadjan en voeg de bouillon toe. Dan de champignons toevoegen en nog 2 minuten stoven. Vervolgens de kip en de taugé toevoegen en 5 minuten verder stoven. Dan het maïzenapapje toevoegen en bindt de saus hier langzaam mee.

who is online

We hebben 126 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34994758