1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ayam Kecap

Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 kipfilets
1 eetl. ketjap manis
50 gr. champignons
1/2 theel. zout
75 gr. tauge
1/2 theel. gula jawa (palmsuiker)
2 sjalotten
3 teentjes knoflook
3 eetl olie
100 ml kippenbouillon (zie recept)
2 theel. maizena
2 eetl. water
4 cm gember (jahe/djahe/)
2 eetl. rijstwijn (anders sherry)

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de sjalotten en de knoflook fijn. Rasp de gember en meng het water met de maïzena tot een papje. Snijd de champignons in plakjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de kipfilets voor 2 minuten. Voeg dan de sjalotten, de knoflook, de ketjap, de rijstwijn, de suiker en het zout toe en stoof hierin het vlees nog voor 4 minuten. Haal het vlees uit de wok/wadjan en voeg de bouillon toe. Dan de champignons toevoegen en nog 2 minuten stoven. Vervolgens de kip en de taugé toevoegen en 5 minuten verder stoven. Dan het maïzenapapje toevoegen en bindt de saus hier langzaam mee.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 85 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35259850