banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 24 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Ikan Patin Masak Santan - vis in kruidige kokosmelksaus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ikan Patin Masak Santan
vis in kruidige kokosmelksaus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
800 gr snoek (of ikan patin indien verkrijgbaar)
1 zure gele rondeaubergine (terong asem)
3 rode lomboks
1 tomaat
1 serehstengel, gekneusd
150 ml dunne kokosmlek (santen cair)
150 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
5 kemirinootjes
1 theel, witte peper
8 sjalotten
4 teentjes knoflook
4 cm jahe (jahe/djahé)
4 cm kunyit (kurkuma)
4 cm laos

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de schoongemaakte vis in moten, de aubergine in stukje, de lomboks in reepjes en de tomaat in partjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta en meng dit met de aubergine en de vis.
Verhit in een wok/wadjan de dunne kokosmelk en voeg de vis, de sereh en het zout er aan toe en laat het geheel 10 minuten sudderen. Vervolgens de lomboks, de tomaat en de dikke kokosmelk toevoegen en het geheel nog zachtjes 5 minuten laten sudderen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 212 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40668232