banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 6 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 7 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 8 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 8 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Ikan Patin Masak Santan - vis in kruidige kokosmelksaus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ikan Patin Masak Santan
vis in kruidige kokosmelksaus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
800 gr snoek (of ikan patin indien verkrijgbaar)
1 zure gele rondeaubergine (terong asem)
3 rode lomboks
1 tomaat
1 serehstengel, gekneusd
150 ml dunne kokosmlek (santen cair)
150 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
5 kemirinootjes
1 theel, witte peper
8 sjalotten
4 teentjes knoflook
4 cm jahe (jahe/djahé)
4 cm kunyit (kurkuma)
4 cm laos

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de schoongemaakte vis in moten, de aubergine in stukje, de lomboks in reepjes en de tomaat in partjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta en meng dit met de aubergine en de vis.
Verhit in een wok/wadjan de dunne kokosmelk en voeg de vis, de sereh en het zout er aan toe en laat het geheel 10 minuten sudderen. Vervolgens de lomboks, de tomaat en de dikke kokosmelk toevoegen en het geheel nog zachtjes 5 minuten laten sudderen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 272 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37616419