logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Huá Dàn Xiā Rén -滑蛋虾仁 
roerbak van garnalen met ei

Ingrediënten:
150 gr garnalen
1/2 theel zout
1/8 theel peper
1/2 theel maizena/tapioca
2 eetl olie

5 eieren
2 eetl water
1/2 theel zout
18 theel peper
1/4 theel sesam olie

Garnering:
1 lente-ui

Bereiding:
Maak de garnalen schoon en meng deze met het zout, de peper en de maizena. Klop de eieren op met het water, het zout, de peper en de sesam olie. Snijd de lente-ui fijn.
Verhit in een pan de olie en voeg de garnalen toe en bak deze totdat ze van kleur zijn verandert. Voeg het dan toe aan de eieren enn meng goed.
Voeg dan het geheel weer toe aan de pan en bak op laag vuur totdat de eieren bijna gekookt/gebakken zijn. Strooi de lente-ui erover en serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 114 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176691