Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Tumis Labu Siam Cabe Ijo - roerbak van chayote met pepers

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tumis Labu Siam Cabe Ijo
roerbak van chayote met pepers

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 labu siam/chayote
3 cm laos
2 salam blaadjes
2 tomaten
4 sjalotjes
5 teentjes knoflook
5 groene lomboks
5 rode lomboks
150 ml water
1 theel zout
2 theel palmsuiker
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de chayote julliene, de lomboks in dunne reepjes en de tomante fijn. Snijd de sjalotjes in dunne plakjes en de knoflook fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de laos, de salam, de lomboks, de sjalotjes, de knoflook en de tomaten voor 3 minuten. Voeg dan de chayote toe en bak deze 2 minuten.
Voeg het water, het zout en de palmsuiker toe en breng aan de kook. Dan afgesloten zachtjes 10 minuten laten sudderen totdat de saus is ingedikt.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 166 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41925883