banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 9 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Icon Write a comment
Tumis Labu Siam Cabe Ijo - roerbak van chayote met pepers
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tumis Labu Siam Cabe Ijo
roerbak van chayote met pepers

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 labu siam/chayote
3 cm laos
2 salam blaadjes
2 tomaten
4 sjalotjes
5 teentjes knoflook
5 groene lomboks
5 rode lomboks
150 ml water
1 theel zout
2 theel palmsuiker
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de chayote julliene, de lomboks in dunne reepjes en de tomante fijn. Snijd de sjalotjes in dunne plakjes en de knoflook fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de laos, de salam, de lomboks, de sjalotjes, de knoflook en de tomaten voor 3 minuten. Voeg dan de chayote toe en bak deze 2 minuten.
Voeg het water, het zout en de palmsuiker toe en breng aan de kook. Dan afgesloten zachtjes 10 minuten laten sudderen totdat de saus is ingedikt.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 110 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39558977