zoeken
Recente reacties

1 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.

3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.

4 months ago Rendang Jamur - rendang van paddenstoelen
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Laatst gelezen
- Garang Asem Kudus - in bananenblad gestoomde kip uit Kudus
- Asem-Asem Buncis (Surakarta) - gestoofde boontjes met rundvlees
- Talam singkong - cassavecake
- Pininyahang Manok sa Gata - kip gestoofd in kokosmelk met ananas
- Kloey kai - Banaan in kokosmelk
- Rendang Itik - rendang van eend
- Nasi Goreng Paksoi - nasi goreng met paksoi
- Acar Kuning - ingelegde groenten met een pinda chili saus
- Goru Belanga - smoor van rundvlees uit de Molukken
- Njum 2
Tumis Labu Siam Cabe Ijo - roerbak van chayote met pepers


Tumis Labu Siam Cabe Ijo
roerbak van chayote met pepers
Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 labu siam/chayote
3 cm laos
2 salam blaadjes
2 tomaten
4 sjalotjes
5 teentjes knoflook
5 groene lomboks
5 rode lomboks
150 ml water
1 theel zout
2 theel palmsuiker
2 eetl olie
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de chayote julliene, de lomboks in dunne reepjes en de tomante fijn. Snijd de sjalotjes in dunne plakjes en de knoflook fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de laos, de salam, de lomboks, de sjalotjes, de knoflook en de tomaten voor 3 minuten. Voeg dan de chayote toe en bak deze 2 minuten.
Voeg het water, het zout en de palmsuiker toe en breng aan de kook. Dan afgesloten zachtjes 10 minuten laten sudderen totdat de saus is ingedikt.
roerbak van chayote met pepers
Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 labu siam/chayote
3 cm laos
2 salam blaadjes
2 tomaten
4 sjalotjes
5 teentjes knoflook
5 groene lomboks
5 rode lomboks
150 ml water
1 theel zout
2 theel palmsuiker
2 eetl olie
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de chayote julliene, de lomboks in dunne reepjes en de tomante fijn. Snijd de sjalotjes in dunne plakjes en de knoflook fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de laos, de salam, de lomboks, de sjalotjes, de knoflook en de tomaten voor 3 minuten. Voeg dan de chayote toe en bak deze 2 minuten.
Voeg het water, het zout en de palmsuiker toe en breng aan de kook. Dan afgesloten zachtjes 10 minuten laten sudderen totdat de saus is ingedikt.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.