banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Acar Sayuran Kuning - atjar van kool

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Acar Sayuran Kuning
atjar van kool

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr groene kool
1 komkommer
5 kemiri noten
50 gr tauge
13 sjalotten
6 teentjes knoflook
2 rode lomboks
2 groene lomboks
11 rode rawits
75 ml azijn
5 cm kunyit
5 cm gember (jahe/djahé)
2 cm laos
1 serehstengel
2 salamblaadjes
zout naar smaak
1 theel mosterd
150 ml water
2 theel palmsuiker
2 eetl olie

Cara memubat:
bereiding:
Wrijf of maal de knoflook, de gember, de kunyit, de kemiri en de laos fijn. Snijd de sjalotten en de kool in dunne reepjes. Snijd de komkommer doormidden en ontpit deze. Snijd het dan in kleine blokjes. Ontpit de lomboks en snijd deze in reepjes.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de knoflook, de gember, de kunyit en de laos voor 2 minuten. Voeg dan de salam, de sereh, de mosterd, de azijn en het water toe. Voeg als het vocht kookt de overige ingrediënten toe en kook deze halfgaar. Laat afkoelen en verwijder de sereh en de salam.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 178 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40585038