Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 15 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 1 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Acar Sayuran Kuning - atjar van kool

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Acar Sayuran Kuning
atjar van kool

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr groene kool
1 komkommer
5 kemiri noten
50 gr tauge
13 sjalotten
6 teentjes knoflook
2 rode lomboks
2 groene lomboks
11 rode rawits
75 ml azijn
5 cm kunyit
5 cm gember (jahe/djahé)
2 cm laos
1 serehstengel
2 salamblaadjes
zout naar smaak
1 theel mosterd
150 ml water
2 theel palmsuiker
2 eetl olie

Cara memubat:
bereiding:
Wrijf of maal de knoflook, de gember, de kunyit, de kemiri en de laos fijn. Snijd de sjalotten en de kool in dunne reepjes. Snijd de komkommer doormidden en ontpit deze. Snijd het dan in kleine blokjes. Ontpit de lomboks en snijd deze in reepjes.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de knoflook, de gember, de kunyit en de laos voor 2 minuten. Voeg dan de salam, de sereh, de mosterd, de azijn en het water toe. Voeg als het vocht kookt de overige ingrediënten toe en kook deze halfgaar. Laat afkoelen en verwijder de sereh en de salam.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 134 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41443103