banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Bami kuwa - bami soep

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Bami kuwa
bami soep
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr bami
350 gr magere speklappen of hamlappen
100 gr gepelde garnalen
1/2 blikje bamboespruiten
150 gr taugé
100 gr in reepjes gesneden worteltjes
1/4 fijngesneden witte kool
zout
peper
nootmuskaat
2 djerut perut blaadjes
3 sjalotten, fijngesneden
2 teentjes knoflook fijngesneden
1 theel trassi
2000 ml water

Cara membuat:
bereiding:
Leg het vlees met het water in een pan en trek daar bouillon van met de djerut perut blaadjes. Verhit wat olie in een wok/wadjan en fruit daarin de trassie, de sjalotten en de knoflook. Snijd vervolgens het vlees in kleine reepjes en fruit dit mee. Vervolgens de schoongemaakte groenten bij het vlees voegen en naar smaak peper en zout toevoegen.
Giet de overgebleven bouillon er langzaam bij en laat de soep langzaam gaar koken. Kook de bami gaar en laat uitlekken.
Opdienen:
Leg wat bami in een diep bord en schep er de bouillon met groenten over. Strooi als extra garnering over de soep wat in reepjes gesneden omelet en heel fijn gesneden selderij.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 75 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40580154