zoeken
Recente reacties

1 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.

3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.

4 months ago Rendang Jamur - rendang van paddenstoelen
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Laatst gelezen
- Oseh-Oseh - gestoofd rundvlees
- Udang Petai Balado - pittig gebakken garnalen
- Kalio Hati 2 - lever in kokosmelksaus
- Udang Ijo - groene garnalen
- Gai Sheung Tong - basis kippenbouillon
- Payeh Billeh - Gekruide vis
- Babi Cin - gebakken gekruid varkensvlees met aardappel
- Pallu Kacci - Gekruide cassave bladeren
- Koatgaetang 꽃게탕 - pittige krab stoofpot
- Tomat Rempah Daging - gevulde tomaten
Babi Kuah Sawi Asin - gestoofd varkensvlees met gezouten kool in bouillon


Babi Kuah Sawi Asin
gestoofd varkensvlees met gezouten kool in bouillon
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr varkensvlees / hamlap
1000 ml water
2 bosjes sawi asin / gezouten kool (200gr)
4 teentjes knoflook
3 cm jahe
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/2 eetl olie
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in blokjes. Hak de knoflook fijn. Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook voor 1 minuut. Snijd de sawi asin in stukken en rasp de jahe. Verhit in een pan het water en kook het vlees vrijwel gaar. Voeg de knoflook, de jahe, de peper, het zout en de kool toe en kook het geheel zachtjes gaar. Serveer.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.