banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 1 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ayam Kuah Su'un
kippensoep met rijstvermicelli

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1/2 kip
1 eetl limoensap
water 

Bahan-bahan sop:
ingrediënten soep:
1 eetl olie
3 teentjes knoflook
2 cm jahe (gember)
1000 ml water
100 gr chinese kool
100 gr paksoy
50 gr su'un
1/2 theel peper
2 theel zout

Taburan:
garnering:
3 rode rawits
1 eetl kecap manis

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in stukken en wrijf deze in met het limoensap. Snijd de knoflook fijn en de kool en paksoy in stukken/reepjes. Rasp de gember. Week de su'un voor 20 minuten in lauw water. Snijd de rawits julienne.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de jahe voor 1 minuut. Voeg dan het water en de kip toe en laats dit zachtjes sudderen totdat de kip gaar is en het vocht is ingedampt. Voeg dan de groenten, de su'un, de peper en het zout toe en laat dit nog even sudderen. Sprenkel de kecap erover en garneer het met de rawits.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 115 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36638879