1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 2 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 2 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 2 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Rene 2 months ago
Was erg lekker bedankt!
susanne 3 months ago
moet daar niet iets van nats bij
Chantal 5 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ayam Kelak Bage
kippensoep uit Mataran


bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
500 ml water
500 ml kippenbouillon (zie recept)
30 gr tamarinde blaadjes
1 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
5 rode sjalotjes
4 teentjes knoflook
6 kemiri
1/2 cm laos
1 theel ketumbar
1 theel zwarte peperkorrels
2 theel zout

Cara membuat:
bereiding;
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de kip in stukken. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 2 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit rondom bruin. Dan het water en de bouillon toevoegen en laat het zachtjes sudderen totdat het vlees gaar is. Voeg dan de tamarindeblaadjes toe en laat dit nog even sudderen.

Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 97 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35767710