Recente reacties

Shaun 3 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Laksa Goreng Babi - gebakken laksa met varkensvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Laksa Goreng Babi
gebakken laksa met varkensvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr. varkensfricandeau,
100 gr. sperziebonen,
75 gr. laksa (soe-oen),
3 eetl. olie,
4 sjalotten
1 theel peper,
5 tenen knoflook,
zout naar smaak,
1 kleine prei,
2 eetl. fijngesneden selderij.
60 gr. champignons.,

Cara membuat:
Bereiding::
Snijd het vlees in niet te dikke reepjes. Laat de laksa 5 minuten weken in kokend water en laat het daarna uitlekken. Knip de laksa daarna in stukjes. Snijd de knoflook, de sjalotten fijn, de prei in dunne ringen, de champignons in plakjes en de sperziebonen in stukjes.
Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin het vlees rondom bruin en schep het dan uit de wok/wadjan. Fruit vervolgen de knoflook en de sjalotten voor 3 minuten en voeg het vlees weer toe. Dan de groenten toevoegen en 5 minuten bakken. Vervolgens de laksa toevoegen het geheel nog 7 minuten stoven. Meng dan de peper, zout naar smaak en de selderij erdoor.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 201 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41184606