Recente reacties

Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 2 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Write a comment
Laksa Goreng Babi - gebakken laksa met varkensvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Laksa Goreng Babi
gebakken laksa met varkensvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr. varkensfricandeau,
100 gr. sperziebonen,
75 gr. laksa (soe-oen),
3 eetl. olie,
4 sjalotten
1 theel peper,
5 tenen knoflook,
zout naar smaak,
1 kleine prei,
2 eetl. fijngesneden selderij.
60 gr. champignons.,

Cara membuat:
Bereiding::
Snijd het vlees in niet te dikke reepjes. Laat de laksa 5 minuten weken in kokend water en laat het daarna uitlekken. Knip de laksa daarna in stukjes. Snijd de knoflook, de sjalotten fijn, de prei in dunne ringen, de champignons in plakjes en de sperziebonen in stukjes.
Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin het vlees rondom bruin en schep het dan uit de wok/wadjan. Fruit vervolgen de knoflook en de sjalotten voor 3 minuten en voeg het vlees weer toe. Dan de groenten toevoegen en 5 minuten bakken. Vervolgens de laksa toevoegen het geheel nog 7 minuten stoven. Meng dan de peper, zout naar smaak en de selderij erdoor.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 203 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42420609