banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 2 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 3 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 4 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 4 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Laksa Goreng Babi - gebakken laksa met varkensvlees
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Laksa Goreng Babi
gebakken laksa met varkensvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr. varkensfricandeau,
100 gr. sperziebonen,
75 gr. laksa (soe-oen),
3 eetl. olie,
4 sjalotten
1 theel peper,
5 tenen knoflook,
zout naar smaak,
1 kleine prei,
2 eetl. fijngesneden selderij.
60 gr. champignons.,

Cara membuat:
Bereiding::
Snijd het vlees in niet te dikke reepjes. Laat de laksa 5 minuten weken in kokend water en laat het daarna uitlekken. Knip de laksa daarna in stukjes. Snijd de knoflook, de sjalotten fijn, de prei in dunne ringen, de champignons in plakjes en de sperziebonen in stukjes.
Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin het vlees rondom bruin en schep het dan uit de wok/wadjan. Fruit vervolgen de knoflook en de sjalotten voor 3 minuten en voeg het vlees weer toe. Dan de groenten toevoegen en 5 minuten bakken. Vervolgens de laksa toevoegen het geheel nog 7 minuten stoven. Meng dan de peper, zout naar smaak en de selderij erdoor.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 70 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36945184