Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 23 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Nasi goreng daun jeruk
gebakken rijst met kip en jeruk purut

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr kipfilet, gestoofd
11 jeruk purut blaadjes
2 eieren
4 groene rawits
600 gr witte rijst, gekookt
2 theel vissaus
1 theel zout
1/2 theel zwarte peper 
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
6 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 groene lomboks
 
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd het vlees in kleine stukjes en de rawits in reepjes. Verwijder de nerf van de jeruk purut en zijn deze in dunne reepjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Schap aan de kant en voeg de eieren toe en roer deze todat deze gaar zijn. Voeg dan de rijst, de vissaus, peper en het zout toe en bak alles gaar. Voeg dan het vlees en de jeruk purut toe en bak dit nog voor 1 minuut.

who is online

We hebben 241 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42573657