Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Belut Lado Mudo - gebakken paling in een groene saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Belut Lado Mudo
gebakken paling in een groene saus

Bahan-bahan:
500 gr paling
1 limoen, sap
1 theel zout
olie

Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
5 teentjes knoflook
17 groene lomboks

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de paling in stukken en wrijf deze in met het limoensap en het zout en laat dit 15 minuten intrekken. Verhit in een pan de olie en bak de paling gaar.
Stoom de ingredënten voor de bumbu voor 15 minuten op middelhoog vuur. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu tot een grove pasta.
Verhit in een pan 3 eetl olie en fruit de bumbu voor 5 minuten. Voeg dan de paling toe en meng goed. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 68 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41017896