zoeken
Recente reacties

19 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

3 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Laatst gelezen
- Soun Goreng (Semarang) - gebakken soun met groente en vlees
- Sayap Goreng Kemiri - kippenvleugels met kemiri
- Pad Thai - gebakken thaise mie
- Kua Pad Mu - thaise nasi goreng
- Khao Phat 3 - gebakken Thaise rijst
- Daing Na Bangus - gebakken vis
- Tempe Penyet - Gebakken tempé met pittige tomaten salsa
- Khao Paad Naam Prig - gebakken rijst met garnalen
- Tumis Kecipir Kacang Panjang - gestoofde gekruide boontjes
- Gai Haw Bai Toey - gebakken kip in pandanusbladeren
Belut Lado Mudo - gebakken paling in een groene saus


Belut Lado Mudo
gebakken paling in een groene saus
Bahan-bahan:
500 gr paling
1 limoen, sap
1 theel zout
olie
Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
5 teentjes knoflook
17 groene lomboks
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de paling in stukken en wrijf deze in met het limoensap en het zout en laat dit 15 minuten intrekken. Verhit in een pan de olie en bak de paling gaar.
Stoom de ingredënten voor de bumbu voor 15 minuten op middelhoog vuur. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu tot een grove pasta.
Verhit in een pan 3 eetl olie en fruit de bumbu voor 5 minuten. Voeg dan de paling toe en meng goed. Serveer.
gebakken paling in een groene saus
Bahan-bahan:
500 gr paling
1 limoen, sap
1 theel zout
olie
Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
5 teentjes knoflook
17 groene lomboks
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de paling in stukken en wrijf deze in met het limoensap en het zout en laat dit 15 minuten intrekken. Verhit in een pan de olie en bak de paling gaar.
Stoom de ingredënten voor de bumbu voor 15 minuten op middelhoog vuur. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu tot een grove pasta.
Verhit in een pan 3 eetl olie en fruit de bumbu voor 5 minuten. Voeg dan de paling toe en meng goed. Serveer.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.