Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Pallu camba - Gestoofde kip in zure saus
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Pallu camba
Gestoofde kip in zure saus
Bahan-bahan:
ingrediënten:

1 kip
2 eetl. asem
200 ml water
3 eetl. olie
5 eetl. ketjap manis
1 theel. witte peper
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
6 sjalotten
4 teentjes knoflook
4 cm kunyit (kurkuma)

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng de asem door het water en snijd de kip in stukken. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 2 minuten en voeg daarna de asem toe. Dan de kip, de peper, het zout en de ketjap toevoegen en de kip in 40 minuten gaar stoven. Eventueel wat water bijvoegen als het te droog wordt.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 55 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40909566