Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Pallu camba - Gestoofde kip in zure saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Pallu camba
Gestoofde kip in zure saus
Bahan-bahan:
ingrediënten:

1 kip
2 eetl. asem
200 ml water
3 eetl. olie
5 eetl. ketjap manis
1 theel. witte peper
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
6 sjalotten
4 teentjes knoflook
4 cm kunyit (kurkuma)

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng de asem door het water en snijd de kip in stukken. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 2 minuten en voeg daarna de asem toe. Dan de kip, de peper, het zout en de ketjap toevoegen en de kip in 40 minuten gaar stoven. Eventueel wat water bijvoegen als het te droog wordt.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 157 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41930509