1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Paha ayam panggang
geroosterde kip met saus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 kippepoten
1 eetl citroensap
2 eetl ketjap manis
olie

Haluskan:
boemboe:
zout naar smaak
4 teentjes knoflook
3 cm gember (jahe/djahé)

bahan-bahan saus:
ingrediënten:
1 eetl citroensap
100 ml water
1 eetl oestersaus
1 teentje knoflook
1 theel ketumbar
2 rode lomboks

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng de boemboe met de ketjap, de olie en het citroensap en marineer hiermee de kippenpoten. Laat dit voor 1 uur staan. Rooster de kippenpoten boven een houtskoolvuurtje in 45 minuten langzaam gaar.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de saus fijn en meng alles tot een gelijkmatige saus. Serveer de saus bij de kip.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 34 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35407570