Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 10 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 1 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Paha Ayam Bakar Bawang - gebakken/geroosterde kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Paha Ayam Bakar Bawang
gebakken/geroosterde kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
7 drumsticks/kippendijen
1 eetl asamwater
1/2 theel zout
400 ml kokosmelk
5 sjalotjes
2 serai/sereh/citroengras, witte deel
4 jeruk purut blaadjes
2 salam blaadjes
1 theel zout
1/2 theel peper
2 eetl plamsuiker
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
6 teentjes knoflook
4 kemiri noten
1 theel ketumbar

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotjes in dunne plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Wrijf de kip in met het asamwater en het zout en laat dit 30 minuten intrekken. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu, de sjalotjes, de serai, de jeruk purut en de salam voor 4 minuten. Voeg de kokosmelk toe en meng goed. Dan de kip, het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en kook de kip gaar en totdat de saus indikt. Rooster de kip boven een houtskoolvuurtje gaar en besprenkel deze regelmatig met de saus.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 60 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41420281