Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Pa Piong Manu - Kip in bambukoker/bananenblad

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Pa Piong Manu
Kip in bambukoker/bananenblad
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 zware kip (1500 gr)
3 preien
10 rawits
1 limoen (sap)
zout naar smaak
bambukoker en/of bananenblad

Haluskan:
boemboe:
6 rawits
8 sjalotten
6 teentjes knoflook
6 rode lomboks
6 cm gember (jahe/djahé)
6 cm laos
3 serehstengels

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kip in stukjes en de prei fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng de kip met de boemboe, de rawits, de prei, het zout en het limoensap. Verpak het in of een bamboekoker of in bananenblad en rooster het langzaam in 1 uur boven een houtskoolvuurtje gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 464 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40915651