Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Pa Piong Manu - Kip in bambukoker/bananenblad

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Pa Piong Manu
Kip in bambukoker/bananenblad
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 zware kip (1500 gr)
3 preien
10 rawits
1 limoen (sap)
zout naar smaak
bambukoker en/of bananenblad

Haluskan:
boemboe:
6 rawits
8 sjalotten
6 teentjes knoflook
6 rode lomboks
6 cm gember (jahe/djahé)
6 cm laos
3 serehstengels

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kip in stukjes en de prei fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng de kip met de boemboe, de rawits, de prei, het zout en het limoensap. Verpak het in of een bamboekoker of in bananenblad en rooster het langzaam in 1 uur boven een houtskoolvuurtje gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 144 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41067235