Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Oseng-Oseng Ati Ampela - kruidig gestoofde kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Oseng-Oseng Ati Ampela
kruidig gestoofde kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
7 spiermagen, gekookt
4 teentjes knoflook
6 sjalotjes
3 rode lomboks
2 groene lomboks
5 groene rawits
1 salam blad
1 cm lengkuas/laos
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
100 ml water
1 takjes selderij
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de spiermagen in stukjes. Snijd de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes. Snijd de lomboks in schuine ringen en de rawits fijn. Snijd de selderij in stukjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook, de sjalotjes, de lomboks, de rawits, de salam en de laos voor 5 minuten. Voeg dan de spiermagen toe en meng goed.
Dan het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en meng goed. Vervolgens het water toevoegen en meng goed en kook totdat het vocht indikt. Meng dan de selderij erdoor en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 142 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41067235