logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Oseng-Oseng Ati Ampela
kruidig gestoofde kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
7 spiermagen, gekookt
4 teentjes knoflook
6 sjalotjes
3 rode lomboks
2 groene lomboks
5 groene rawits
1 salam blad
1 cm lengkuas/laos
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
100 ml water
1 takjes selderij
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de spiermagen in stukjes. Snijd de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes. Snijd de lomboks in schuine ringen en de rawits fijn. Snijd de selderij in stukjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook, de sjalotjes, de lomboks, de rawits, de salam en de laos voor 5 minuten. Voeg dan de spiermagen toe en meng goed.
Dan het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en meng goed. Vervolgens het water toevoegen en meng goed en kook totdat het vocht indikt. Meng dan de selderij erdoor en serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 45 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44160925