Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Oseng-Oseng Ati Ampela - kruidig gestoofde kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Oseng-Oseng Ati Ampela
kruidig gestoofde kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
7 spiermagen, gekookt
4 teentjes knoflook
6 sjalotjes
3 rode lomboks
2 groene lomboks
5 groene rawits
1 salam blad
1 cm lengkuas/laos
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
100 ml water
1 takjes selderij
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de spiermagen in stukjes. Snijd de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes. Snijd de lomboks in schuine ringen en de rawits fijn. Snijd de selderij in stukjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook, de sjalotjes, de lomboks, de rawits, de salam en de laos voor 5 minuten. Voeg dan de spiermagen toe en meng goed.
Dan het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en meng goed. Vervolgens het water toevoegen en meng goed en kook totdat het vocht indikt. Meng dan de selderij erdoor en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 114 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42427097