banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 8 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Icon Write a comment
Oseng-Oseng Ati Ampela - kruidig gestoofde kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Oseng-Oseng Ati Ampela
kruidig gestoofde kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
7 spiermagen, gekookt
4 teentjes knoflook
6 sjalotjes
3 rode lomboks
2 groene lomboks
5 groene rawits
1 salam blad
1 cm lengkuas/laos
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
100 ml water
1 takjes selderij
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de spiermagen in stukjes. Snijd de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes. Snijd de lomboks in schuine ringen en de rawits fijn. Snijd de selderij in stukjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook, de sjalotjes, de lomboks, de rawits, de salam en de laos voor 5 minuten. Voeg dan de spiermagen toe en meng goed.
Dan het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en meng goed. Vervolgens het water toevoegen en meng goed en kook totdat het vocht indikt. Meng dan de selderij erdoor en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 182 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39519572