Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Gule Arab 2

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gule arab 2

Bahan-bahan:
ingrediënten:
750 gr schapevlees
400 ml kokosmelk
zout naar smaak
olie

Haluskan:
boemboe:
1 theel ketumbar
1/2 theel jinten
stukje kaneel
mespuntje nootmuskaat
1 theel anijs
3 cm gember (jahe/djahé)
3 cm loas
1 theel kunyit (kurkuma)
4 rode uien
3 teentjes knoflook
2 rode Spaanse pepers
4 tomaten
1 theel peper
200 gr geroosterde kokos
1 theel asem

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd het vlees in stukjes. Verhit in een wok/wadjan de boemboe en fruit dit voor 4 minuten. Voeg dan het vlees, het zout en de kokosmelk toe en stoof het vlees zachtjes gaar. Eventueel wat water toevoegen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 132 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41017652