Recente reacties

Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 2 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Write a comment
Yam Neua Yaang - een pittige Thaise rundvleessalade

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Yam Neua Yaang
een pittige Thaise rundvleessalade

Ingrediënten:
250 gr kogelbiefstuk
7 rode rawits
3 sjalotten
2 teentjes knoflook
1 bosje koriander
2 theel asem
2 theel palmsuiker
2 theel nam pla (vissaus)

ingrediënten marinade:
2 eetl kecap manis
1,5 eetl plamsuiker (vloeibaar)

garnering:
komkommer
slablaadjes

Bereiding:
Meng de kecap met de palmsuiker en marineer hiermee het vlees voor tenminste 40 minuten. Rooster de rawits droog in een koekepan en wrijf of maal deze daarna fijn. Snijd de sjalotten in dunne plakjes en de knoflook fijn. Hak de koriander grof.
Rooster het vlees boven een houtskoolvuurtje aan beide zijden bruin maar roze van binnen en snijd het vlees daarna in dunne plakjes. Meng de rawits, de sjalotten, de knoflook, de koriander, de asem, de palmsuiker en de nam pla goed doorelkaar en schep het vlees erdoor. Schep het vlees op een bedje van sla en garneer het met de komkommer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 112 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42411046