Recente reacties

Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 2 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Write a comment
Yaam Nuea 2 - rundvlees salade

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Yaam Nuea 2
rundvlees salade
Ingrediënten:
5 entrecôtes (180 gr per stuk)
3 rode uien
1 bosje lente-uitjes
3 eetl korianderblaadjes
5 tomaten
1/2 komkommer

ingrediënten saus:
15 limoenen (sap)
5 eetl Thaise zoete chilisaus
1/2 eetl suiker
2 eetl vissaus

garnering
korianderblaadjes
slablaadjes
muntblaadjes

Bereiding:
Snijd de uien in dunne plakjes, de lente-uitjes in ringetjes, de tomaten en de komkommer in blokjes. Rooster het vlees in 15 minuten boven een houtkoolvuurtje bruin en gaar. Snijd het vlees daarna in zeer dunne plakjes. Roer de ingrediënten voor de saus goed doorelkaar totdat de suiker is opgelost. Meng de saus met het vlees, de ui, de lente-uitjes en de grofgesneden koriander en laat dit 12 uur intrekken. Meng dan de tomaat en de komkommer erdoor en laat sit nog 1 uur staan. Serveer de salade op een bedje van sla en garneer dit met munt en koriander.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 117 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42411252