logo

Recente Reacties

  • Sambal Miso

    dragon 5 days ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 6 days ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
     
  • Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui

    René 3 weeks ago
    Biefstuk werkt prima.
     
  • Ayam paniki - een wat hete kip

    Asiancook 1 month ago
    Valt mee, veel van de hitte verdwijnt bij het sudderen. Als 11 al veel is dan nooit een recept proberen ...
Yaam Nuea 2
rundvlees salade
Ingrediënten:
5 entrecôtes (180 gr per stuk)
3 rode uien
1 bosje lente-uitjes
3 eetl korianderblaadjes
5 tomaten
1/2 komkommer

ingrediënten saus:
15 limoenen (sap)
5 eetl Thaise zoete chilisaus
1/2 eetl suiker
2 eetl vissaus

garnering
korianderblaadjes
slablaadjes
muntblaadjes

Bereiding:
Snijd de uien in dunne plakjes, de lente-uitjes in ringetjes, de tomaten en de komkommer in blokjes. Rooster het vlees in 15 minuten boven een houtkoolvuurtje bruin en gaar. Snijd het vlees daarna in zeer dunne plakjes. Roer de ingrediënten voor de saus goed doorelkaar totdat de suiker is opgelost. Meng de saus met het vlees, de ui, de lente-uitjes en de grofgesneden koriander en laat dit 12 uur intrekken. Meng dan de tomaat en de komkommer erdoor en laat sit nog 1 uur staan. Serveer de salade op een bedje van sla en garneer dit met munt en koriander.

Add comment

Submit

who is online

We have 85 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44140278