1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 26 days ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 1 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 4 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Daging Suwir Cabai
kleine pittige stukjes rundvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr rundvlees (schenkel)
2 jeruk purut blaadjes
2 salam blad
750 ml water
olie

bumbu:
1 eetl asamwater
1 salam blad
2 cm lengkuas/laos
1 serai/sereh/citroengras, witte deel
5 gendot / habanero
1/2 eetl kecap manis
1 theel zout
1/4 theel peper
1 theel palmsuiker
200 ml water
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
3 groene cabai keriting (krullende cayennepeper)
5 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1/2 theel terasi/trasi bakar

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water samen met het vlees, de jeruk purut en de salam en kook het vlees gaar. Snijd het vlees daarna in dunne plakjes en trek het wat uit elkaar. Verhit in een pan de olie en bak het vlees bruin en zet apart.

Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de gendot in dunne ringen.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de salam, de laos en de serai voor 5 minuten. Voeg dan de gendot toe en meng goed. Vervolgens het vlees, de kecap, de peper, het zout en de palmsuiker toevoegen en meng goed.
Voeg dan het asamwater en het water toe en kook het verder zachtjes gaar.

Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 135 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35976594