Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Daging Taoco

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Daging Taoco

Bahan-bahan:
ingrediënten
500 runderstooflappen
3 uien
3 tenen knoflook
1 rode lombok
2 cm laos, gekneusd
1 salamblaadje
5 eetl taoco
7 eetl kecap manis
3 eetl olie

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de uien en de knolfook fijn en de lombok in dunne reepjes. Snijd het vlees in dunne reepjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de uien samen met de knoflook, de lombok, de salam en de laos voor 3 minuten. Voeg dan het vlees en de taoco toe en bak dit nog 5 minuten mee. Vervolgens de kecap toevoegen en het geheel in 90 minuten zachtjes gaar stoven.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 185 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41925883