zoeken
Recente reacties

1 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.

3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.

4 months ago Rendang Jamur - rendang van paddenstoelen
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Laatst gelezen
- Garang Asem Kudus - in bananenblad gestoomde kip uit Kudus
- Asem-Asem Buncis (Surakarta) - gestoofde boontjes met rundvlees
- Talam singkong - cassavecake
- Pininyahang Manok sa Gata - kip gestoofd in kokosmelk met ananas
- Kloey kai - Banaan in kokosmelk
- Rendang Itik - rendang van eend
- Nasi Goreng Paksoi - nasi goreng met paksoi
- Acar Kuning - ingelegde groenten met een pinda chili saus
- Goru Belanga - smoor van rundvlees uit de Molukken
- Njum 2
Daging Taoco


Daging Taoco
Bahan-bahan:
ingrediënten
500 runderstooflappen
3 uien
3 tenen knoflook
1 rode lombok
2 cm laos, gekneusd
1 salamblaadje
5 eetl taoco
7 eetl kecap manis
3 eetl olie
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de uien en de knolfook fijn en de lombok in dunne reepjes. Snijd het vlees in dunne reepjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de uien samen met de knoflook, de lombok, de salam en de laos voor 3 minuten. Voeg dan het vlees en de taoco toe en bak dit nog 5 minuten mee. Vervolgens de kecap toevoegen en het geheel in 90 minuten zachtjes gaar stoven.
Bahan-bahan:
ingrediënten
500 runderstooflappen
3 uien
3 tenen knoflook
1 rode lombok
2 cm laos, gekneusd
1 salamblaadje
5 eetl taoco
7 eetl kecap manis
3 eetl olie
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de uien en de knolfook fijn en de lombok in dunne reepjes. Snijd het vlees in dunne reepjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de uien samen met de knoflook, de lombok, de salam en de laos voor 3 minuten. Voeg dan het vlees en de taoco toe en bak dit nog 5 minuten mee. Vervolgens de kecap toevoegen en het geheel in 90 minuten zachtjes gaar stoven.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.