logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Daging Taoco

Bahan-bahan:
ingrediënten
500 runderstooflappen
3 uien
3 tenen knoflook
1 rode lombok
2 cm laos, gekneusd
1 salamblaadje
5 eetl taoco
7 eetl kecap manis
3 eetl olie

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de uien en de knolfook fijn en de lombok in dunne reepjes. Snijd het vlees in dunne reepjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de uien samen met de knoflook, de lombok, de salam en de laos voor 3 minuten. Voeg dan het vlees en de taoco toe en bak dit nog 5 minuten mee. Vervolgens de kecap toevoegen en het geheel in 90 minuten zachtjes gaar stoven.

Add comment

Submit

who is online

We have 53 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44180744