Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 18 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 2 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Daging soun kuah kecap - gestoofd rundvlees met soun en tahu

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Daging soun kuah kecap
gestoofd rundvlees met soun en tahu

Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr schenkel
1 tahu
1 salam blad
11 sjalotjes
1 theel nootsmuskaat
1 kruidnagel
2 cm kaneel
5 eetl kecap manis
4 theel zout
1 eetl palmsuiker
3000 ml water
100 gr soun (glass noodles)
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
7 teentjes knoflook
6 kemiri noten
1 theel ketumbar
1/4 theel jinten
 
Taburan:
garnering:
2 eetl bawang goreng
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakjes en plet deze. Snijd de sjalotjes in dunne plakjes en de tahu in 8 blokjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit deze samen met de sjalotjes en de salam voor 5 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak deze licht bruin. Dan de tahu, de nootmuskaat, de kruidnagel, de kaneel, de kecap, het zout en de palmsuiker toevoegen en meng dit goed. Vervolgens het water toevoegen en kook het geheel gaar. Voeg de soun toe en bestrooi het met de bawang goreng. Roer alles en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 127 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41454832