Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Bola Tempe Kelapa - balletjes van tempe met kokos

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Bola Tempe Kelapa
balletjes van tempe met kokos

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr tempe
50 gr geraspte kokos
100 gr kippengehakt
2 bosuitjes
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker
2 eieren
olie
 
Haluskan:
bumbu:
3 teentjes knoflook
5 sjalotjes
1/2 theel ktumbar
2 cm kencur
1/4 theel jinten
 
Cara membuat:
bereiding:
Stoom de tempe gaar en snijd de bosuitjes fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Klop 1 ei op. Meng de tempe, de kokos, het gehakt, de bosuitjes, 1 ei, het zout en de bumbu en kneed dit tot een deeg. Vorm van het deeg 25 balletjes en rol deze door het geklopte ei. Verhit in een pan voldoende olie en bak deze goudbruin en gaar.
 
 
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 71 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41029932