banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Bola Tempe Kelapa - balletjes van tempe met kokos
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Bola Tempe Kelapa
balletjes van tempe met kokos

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr tempe
50 gr geraspte kokos
100 gr kippengehakt
2 bosuitjes
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker
2 eieren
olie
 
Haluskan:
bumbu:
3 teentjes knoflook
5 sjalotjes
1/2 theel ktumbar
2 cm kencur
1/4 theel jinten
 
Cara membuat:
bereiding:
Stoom de tempe gaar en snijd de bosuitjes fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Klop 1 ei op. Meng de tempe, de kokos, het gehakt, de bosuitjes, 1 ei, het zout en de bumbu en kneed dit tot een deeg. Vorm van het deeg 25 balletjes en rol deze door het geklopte ei. Verhit in een pan voldoende olie en bak deze goudbruin en gaar.
 
 
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 135 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40565791