banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 9 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Icon Write a comment
Rebung cah wortel - roerbak van bamboescheuten met wortel
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Rebung cah wortel
roerbak van bamboescheuten met wortel

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr bamboe scheuten
2 wortelen
50 gr kleine garnaaltjes
3 teentjes knoflook
1/2 ui
1 cm jahe
3 rode lomboks
1 theel vissaus
1/2 eetl oestersaus
1/4 theel zout
1/2 theel peper
100 ml water
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de bamboe in dunne plakjes, hak de knoflook fijn, de lomboks en de ui  in dunne reepjes. Snijd de wortelen in schuine plakjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de ui, de knoflook, de jahe en de lomboks voor 2 minuten. Voeg dan de garnalen toe en bak dit voor 1 minuut. Dan de bamboe, de wortelen toevoegen en bak deze halfgaar. Voeg dan de vissaus, de oestersaus, het zout en de peper toe en meng goed. Vervolgens het water toevoegen en kook het geheel gaar.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 271 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39559098