banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Gai Hoh Bai Toey - in pandanblad gebakken gestoomde kip

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Gai Hoh Bai Toey
in pandanblad gebakken gestoomde kip
Ingrediënten:
250 gr kipfilet
1 pandan blad
houten prikkers
olie

Ingrediënten marinade:
2 eetl oestersaus
2 eetl dikke kokosmelk (santen asli)
1 eetl vissaus (nam pla)
1 eetl sesame olie
6 teentjes knoflook
3 cm gember
1/2 theel zwarte peper
2 eetl rijstmeel

Ingrediënten saus:
2 eetl suiker
5 eetl rijstazijn
1/4 theel zout
9 rode rawits

Bereiding:
Wrijf of maal de knoflook en de gember fijn tot een pasta en meng dit met de overige ingrediënten voor de marinade. Snijd het vlees in kleine stukjes en meng dit door de marinade en laat dit tenminste 3 uur intrekken. Snijd het pandanblad in stukjes en leg een stukje kip in het midden van het blad en vouw deze dicht als een pakketje en zet de uiteinden vast met de prikkers. Stoom de pakketjes voor 10 minuten. Verhit in een wok/wadjan voldoende olie en frituur de pakketjes voor 3 minuten. Serveer de pakketjes met de saus.

Bereiding saus:
Snijd de rawits fijn. Verhit in een pan de rijstazijn en los daar de suiker in op. Laat dit zachtjes tot de helft indikken. Meng vervolgens het zout en de rawits erdoor.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 56 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40291321