Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Gai Hoh Bai Toey - in pandanblad gebakken gestoomde kip

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Gai Hoh Bai Toey
in pandanblad gebakken gestoomde kip
Ingrediënten:
250 gr kipfilet
1 pandan blad
houten prikkers
olie

Ingrediënten marinade:
2 eetl oestersaus
2 eetl dikke kokosmelk (santen asli)
1 eetl vissaus (nam pla)
1 eetl sesame olie
6 teentjes knoflook
3 cm gember
1/2 theel zwarte peper
2 eetl rijstmeel

Ingrediënten saus:
2 eetl suiker
5 eetl rijstazijn
1/4 theel zout
9 rode rawits

Bereiding:
Wrijf of maal de knoflook en de gember fijn tot een pasta en meng dit met de overige ingrediënten voor de marinade. Snijd het vlees in kleine stukjes en meng dit door de marinade en laat dit tenminste 3 uur intrekken. Snijd het pandanblad in stukjes en leg een stukje kip in het midden van het blad en vouw deze dicht als een pakketje en zet de uiteinden vast met de prikkers. Stoom de pakketjes voor 10 minuten. Verhit in een wok/wadjan voldoende olie en frituur de pakketjes voor 3 minuten. Serveer de pakketjes met de saus.

Bereiding saus:
Snijd de rawits fijn. Verhit in een pan de rijstazijn en los daar de suiker in op. Laat dit zachtjes tot de helft indikken. Meng vervolgens het zout en de rawits erdoor.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 86 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41231032