banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 3 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Icon Write a comment
Carang Gesing - in kokosmelk gestoomde banaan
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Carang Gesing
gestoomde banaan met kokosmelk

Bahan-bahan:
ingrediënten:
10 bananen
400 ml kokosmelk
100 gr palmsuiker
4 eieren
1/2 theel zout
3 pandan blad
bananen blad
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de bananen in 1,5 cm dikke plakken, de pandan bladeren in 3 cm lange stukjes en klop de eieren. Meng de palmsuiker met de kokosmelk en roer totdat de palmsuiker is opgelost. Voeg dan de eieren en het zout toe en roer alles goed door. Schep dan de bananen erdoor.
Neem een stuk bananenblad en leg daar een stuk pandan blad op. Schep dan wat van het bananen mengsel erop en vouw het geheel dicht als een pakketje en maak het vast met biteng (bamboe prikker). Stoom het pakketje vervolgens langzaam in 30 minuten gaar.
Voldoende voor 14-16 stuks


Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 57 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40429461