Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Carang Gesing - in kokosmelk gestoomde banaan

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Carang Gesing
gestoomde banaan met kokosmelk

Bahan-bahan:
ingrediënten:
10 bananen
400 ml kokosmelk
100 gr palmsuiker
4 eieren
1/2 theel zout
3 pandan blad
bananen blad
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de bananen in 1,5 cm dikke plakken, de pandan bladeren in 3 cm lange stukjes en klop de eieren. Meng de palmsuiker met de kokosmelk en roer totdat de palmsuiker is opgelost. Voeg dan de eieren en het zout toe en roer alles goed door. Schep dan de bananen erdoor.
Neem een stuk bananenblad en leg daar een stuk pandan blad op. Schep dan wat van het bananen mengsel erop en vouw het geheel dicht als een pakketje en maak het vast met biteng (bamboe prikker). Stoom het pakketje vervolgens langzaam in 30 minuten gaar.
Voldoende voor 14-16 stuks


Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 83 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41017853