banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
Henk 9 days ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 20 days ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 26 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 27 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 27 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Alweer zo'n heerlijk recept.
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Cara Isi
ronde cakejes met kipvulling

Bahan-bahan:
ingrediënten deeg:
3 eieren
2 teentjes knoflook
125 gr bloem
500 ml santen cair
1/2 theel peper
1/2 theel zout

Bahan-bahan vulling:
ingrediënten:
150 gr kipgehakt
1 eetl bawang goreng
2 lente uitjes
2 rode lomboks
1 tak bleekselderij
1/2 theel peper
1/2 theel zout
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de knoflook zeer fijn. Klop de eieren op samen met de knoflook, het deeg, de peper, het zout en de santen tot een beslag.
Snijd de lomboks, de lente ui en de bleekselderij fijn. Verhit in een wok de olie en bak het gehakt rul. Voeg de overige ingrediënten toe en bak dit voor een paar minuten.
Vul vormtjes met een laagje beslag, schep 1 eetl van het vleesmengsel erop en dek het af met wat beslag. Bak het vervolgens in een oven op 160 gr voor 50 minuten totdat het gaar is geworden.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 41 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36465644