logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Cemporo
zoete snack/cake uit Yogyakarta

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr ketan (kleefrijstmeel)
100 gr gerapste kokos
1/2 theel zout
65 ml warm water
35 gr palmsuiker of basterdsuiker

Cara membuat:
bereiding:
Meng de ketan, het zout, de kokos en het water tot een deeg. Verdeel het deeg in 12 porties en rol deze wat uit. Verdeel de suiker over het deeg en vouw deze weer dicht als een wat platte bal. Stoom vervolgens de cemporo in 30 minuten gaar.

Add comment

Submit

who is online

We have 51 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176133