Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Colenak - Gebakken cassave met zoete kokossaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Colenak
Gebakken cassave met zoete kokossaus


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
400 gr gegiste cassave (tape singkong)
100 gr boter

Bahan-bahan saus:
Ingrediënten saus:
250 ml santen
100 gr palmsuiker
50 gr kristalsuiker
1 pandan blad
1 theel zout
100 gr kelapa muda (jonge kokosnoot)

Cara membuat:
Bereiding:
Verhit in een pan de boter en bak de cassave gaar. Verdeel het in 10porties. Rasp de kokos. Verhit in een pan de santen en voeg de suikers, het zout, het pandanblad en de kokos toe en kook dit zachtjes totdat het is ingedikt. Serveer de cassave met de saus

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 188 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41925660