zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

3 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Ayam Kelia - geroosterde kip in kruidige kokosmelksaus
- Ikan Cuka 3
- Kue Bugis 1 - gevulde cakejes
- Adobong Gulay
- Ayam Kari Jawa - javaanse kip kerrie
- Sayur ikan pedah - sajoer gezouten vis
- Sate daging kecap - rundersate
- Sambal rawit kecap
- Jangan Kelong - Sate van makreel met een frisse saus
- Sayur menir - spinaziesoep
Cucur


Cucur
Bahan-bahan:
ingrediënten:
225 gr. rijstemeel
100 ml olie
250 ml water
1 theel kaneel
250 gr. gula jawa (palmsuiker)
Cara membuat:
bereiding:
Rasp de gula jawa fijn en meng dit met het kaneel , het rijstemeel en het water tot een glad beslag. Verhit de olie in een wok/wadjan en bak hierin koekjes gemaakt van 3 eetl van het beslag. Zorg ervoor dat er voldoende olie in de wok/wadjan blijft.
Bahan-bahan:
ingrediënten:
225 gr. rijstemeel
100 ml olie
250 ml water
1 theel kaneel
250 gr. gula jawa (palmsuiker)
Cara membuat:
bereiding:
Rasp de gula jawa fijn en meng dit met het kaneel , het rijstemeel en het water tot een glad beslag. Verhit de olie in een wok/wadjan en bak hierin koekjes gemaakt van 3 eetl van het beslag. Zorg ervoor dat er voldoende olie in de wok/wadjan blijft.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.