Kokospannenkoeken
Bahan-bahan:
ingrediënten:
Pannenkoeken
100 gr rijstemeel
2 eetl suiker
1/4 theelepel zout
3 eieren
250 ml kokosmelk
2 eetl kokosolie
Unti
125 ml palmsuikerstroop
250 gr vers geraspte kokos
1 pandanblad
Cara membuat:
bereiding:
Om de pannenkoeken te maken meng je het meel, de suiker, het zout, de eieren, de kokosmelk en de kokosolie in een mengkom. Klop het mengsel met een garde totdat alle klontjes zijn verdwenen en zeef het beslag daarna. Het beslag moet heel vloeibaar zijn. Verhit een anti-aan-bak pan op laag vuur. Neem voor elke pannenkoek 4 eetlepels beslag en bak het ongeveer 2 minuten tot de bovenkant droog is. Draai het om en bak nog 1 minuutje. Herhaal dit tot het beslag op is. Laat de pannenkoeken afkoelen tot kamertemperatuur.
De Unti maak je door de suikerstroop en de geraspte kokos goed te mengen. Voeg dan het pandanblad toe en bak het geheel in een pan op laag vuur voor ongeveer 2 minuten, onder voortdurend roeren. Laat dit afkoelen.
Leg vervolgens 1 eetlepel kokosvulling in het midden van een pannenkoek, vouw de uiteinden naar binnen en rol het op.
ingrediënten:
Pannenkoeken
100 gr rijstemeel
2 eetl suiker
1/4 theelepel zout
3 eieren
250 ml kokosmelk
2 eetl kokosolie
Unti
125 ml palmsuikerstroop
250 gr vers geraspte kokos
1 pandanblad
Cara membuat:
bereiding:
Om de pannenkoeken te maken meng je het meel, de suiker, het zout, de eieren, de kokosmelk en de kokosolie in een mengkom. Klop het mengsel met een garde totdat alle klontjes zijn verdwenen en zeef het beslag daarna. Het beslag moet heel vloeibaar zijn. Verhit een anti-aan-bak pan op laag vuur. Neem voor elke pannenkoek 4 eetlepels beslag en bak het ongeveer 2 minuten tot de bovenkant droog is. Draai het om en bak nog 1 minuutje. Herhaal dit tot het beslag op is. Laat de pannenkoeken afkoelen tot kamertemperatuur.
De Unti maak je door de suikerstroop en de geraspte kokos goed te mengen. Voeg dan het pandanblad toe en bak het geheel in een pan op laag vuur voor ongeveer 2 minuten, onder voortdurend roeren. Laat dit afkoelen.
Leg vervolgens 1 eetlepel kokosvulling in het midden van een pannenkoek, vouw de uiteinden naar binnen en rol het op.