banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 11 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Dadar - Kokospannenkoeken

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Dadar
Kokospannenkoeken
Bahan-bahan:
ingrediënten:

Pannenkoeken
100 gr rijstemeel
2 eetl suiker
1/4 theelepel zout
3 eieren
250 ml kokosmelk
2 eetl kokosolie

Unti

125 ml palmsuikerstroop
250 gr vers geraspte kokos
1 pandanblad

Cara membuat:
bereiding:
Om de pannenkoeken te maken meng je het meel, de suiker, het zout, de eieren, de kokosmelk en de kokosolie in een mengkom. Klop het mengsel met een garde totdat alle klontjes zijn verdwenen en zeef het beslag daarna. Het beslag moet heel vloeibaar zijn. Verhit een anti-aan-bak pan op laag vuur. Neem voor elke pannenkoek 4 eetlepels beslag en bak het ongeveer 2 minuten tot de bovenkant droog is. Draai het om en bak nog 1 minuutje. Herhaal dit tot het beslag op is. Laat de pannenkoeken afkoelen tot kamertemperatuur.
De Unti maak je door de suikerstroop en de geraspte kokos goed te mengen. Voeg dan het pandanblad toe en bak het geheel in een pan op laag vuur voor ongeveer 2 minuten, onder voortdurend roeren. Laat dit afkoelen.
Leg vervolgens 1 eetlepel kokosvulling in het midden van een pannenkoek, vouw de uiteinden naar binnen en rol het op.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 131 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40075014