banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 5 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Icon Write a comment
Dadar - Kokospannenkoeken

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Dadar
Kokospannenkoeken
Bahan-bahan:
ingrediënten:

Pannenkoeken
100 gr rijstemeel
2 eetl suiker
1/4 theelepel zout
3 eieren
250 ml kokosmelk
2 eetl kokosolie

Unti

125 ml palmsuikerstroop
250 gr vers geraspte kokos
1 pandanblad

Cara membuat:
bereiding:
Om de pannenkoeken te maken meng je het meel, de suiker, het zout, de eieren, de kokosmelk en de kokosolie in een mengkom. Klop het mengsel met een garde totdat alle klontjes zijn verdwenen en zeef het beslag daarna. Het beslag moet heel vloeibaar zijn. Verhit een anti-aan-bak pan op laag vuur. Neem voor elke pannenkoek 4 eetlepels beslag en bak het ongeveer 2 minuten tot de bovenkant droog is. Draai het om en bak nog 1 minuutje. Herhaal dit tot het beslag op is. Laat de pannenkoeken afkoelen tot kamertemperatuur.
De Unti maak je door de suikerstroop en de geraspte kokos goed te mengen. Voeg dan het pandanblad toe en bak het geheel in een pan op laag vuur voor ongeveer 2 minuten, onder voortdurend roeren. Laat dit afkoelen.
Leg vervolgens 1 eetlepel kokosvulling in het midden van een pannenkoek, vouw de uiteinden naar binnen en rol het op.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 156 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39046473