Ambonese Pudding
Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 eetl. maizena,
1 zakje vanillesuiker,
120 gr. gula djawa,
zout.
1/10 blok kokoscremé,
550 ml water
Cara Membuat:
bereiding:
Roer de maïzena door 300ml water en vorm hiervan een papje. Breng het overige water aan de kook en los hierin de gula jawa en de kokoscremé op. Meng wat zout en de vanillesuiker er door heen. Meng dit vervolgens met het papje en blijf roeren totdat het mengseldik wordt.
Giet vervolgens het mengsel over in een puddingvorm en laat dit opstijven.
ingrediënten:
5 eetl. maizena,
1 zakje vanillesuiker,
120 gr. gula djawa,
zout.
1/10 blok kokoscremé,
550 ml water
Cara Membuat:
bereiding:
Roer de maïzena door 300ml water en vorm hiervan een papje. Breng het overige water aan de kook en los hierin de gula jawa en de kokoscremé op. Meng wat zout en de vanillesuiker er door heen. Meng dit vervolgens met het papje en blijf roeren totdat het mengseldik wordt.
Giet vervolgens het mengsel over in een puddingvorm en laat dit opstijven.