Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Pudding Ambon - Ambonese Pudding

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Pudding Ambon
Ambonese Pudding
Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 eetl. maizena,
1 zakje vanillesuiker,
120 gr. gula djawa,
zout.
1/10 blok kokoscremé,
550 ml water

Cara Membuat:
bereiding:
Roer de maïzena door 300ml water en vorm hiervan een papje. Breng het overige water aan de kook en los hierin de gula jawa en de kokoscremé op. Meng wat zout en de vanillesuiker er door heen. Meng dit vervolgens met het papje en blijf roeren totdat het mengseldik wordt.
Giet vervolgens het mengsel over in een puddingvorm en laat dit opstijven.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 208 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42085779