banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Putu tegal - bananen taart

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Putu tegal
bananen taart
Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr ketan meel
50 gr tapioca meel
1/2 theel zout
1 zakje vanillesuiker
1 eetl kalkwater
2 bakbananen
300 ml kokend water
6 pandan blaadjes
50 gr kokos
4 eetl suiker
springvorm 30 cm
bananenblad

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de banenen in plakjes van 1 cm. Bekleed de springvorm met bananenblad. Snijd de pandanblaadjes in reepjes van 3cm en bekleed hiermee de bodem van de springvomr. Meng de beide melen met het zout, de vanillesuiker en het kalkwater. Roer vervolgens het water erdoor tot een glad beslag. Verspreid het beslag over de springvorm en leg daar de bananenplakjes op. Bestrooi het vervolgens met de kokos. Stoom het daarna in 45 minuten gaar. Late afkoelen en dan bestrooien met de suiker.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 271 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40314663