Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Putu tegal - bananen taart

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Putu tegal
bananen taart
Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr ketan meel
50 gr tapioca meel
1/2 theel zout
1 zakje vanillesuiker
1 eetl kalkwater
2 bakbananen
300 ml kokend water
6 pandan blaadjes
50 gr kokos
4 eetl suiker
springvorm 30 cm
bananenblad

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de banenen in plakjes van 1 cm. Bekleed de springvorm met bananenblad. Snijd de pandanblaadjes in reepjes van 3cm en bekleed hiermee de bodem van de springvomr. Meng de beide melen met het zout, de vanillesuiker en het kalkwater. Roer vervolgens het water erdoor tot een glad beslag. Verspreid het beslag over de springvorm en leg daar de bananenplakjes op. Bestrooi het vervolgens met de kokos. Stoom het daarna in 45 minuten gaar. Late afkoelen en dan bestrooien met de suiker.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 70 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41029932