banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 6 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Icon Write a comment
Putu tegal - bananen taart

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Putu tegal
bananen taart
Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr ketan meel
50 gr tapioca meel
1/2 theel zout
1 zakje vanillesuiker
1 eetl kalkwater
2 bakbananen
300 ml kokend water
6 pandan blaadjes
50 gr kokos
4 eetl suiker
springvorm 30 cm
bananenblad

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de banenen in plakjes van 1 cm. Bekleed de springvorm met bananenblad. Snijd de pandanblaadjes in reepjes van 3cm en bekleed hiermee de bodem van de springvomr. Meng de beide melen met het zout, de vanillesuiker en het kalkwater. Roer vervolgens het water erdoor tot een glad beslag. Verspreid het beslag over de springvorm en leg daar de bananenplakjes op. Bestrooi het vervolgens met de kokos. Stoom het daarna in 45 minuten gaar. Late afkoelen en dan bestrooien met de suiker.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 125 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39097727