Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Pisang Tanduk Goreng - Gebakken banaan

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Pisang Tanduk Goreng
Gebakken banaan         
 
Bahan-bahan;
ingrediënten:
3 bakbananen,
500 gr rijstmeel (tepung beras)
5 eetl suiker,
4 zakjes vanillesuiker
330 ml pils
1 eetl zout,
olie,
bananenblad,

Tiburan:
garnering:
geraspte kokos

Cara membuat:           
Bereiding:
Meng het bier, de suikers, het zout en het meel door elkaar en vorm hiervan een beslag. Snijd de bananen in plakjes en wentel deze door het beslag. VErhit in een wok de olie en bak de schijfjes goudbruin.Serveer de schijfjes op bananenen blad en bestrooi deze met gerapste kokos.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 112 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42257227