zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

4 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Wedang Gedang - banaan in een palmsuiker drankje
- Gulai Telur Kemangi - in gekruide kokosmelk gepocheerde eieren
- Serutu Wayang - kleine loempia's
- Asinan Nanas - zoetzoer van ananas
- Ayam Kerrie Putih - kip in witte kerrie
- Tom Ga Kai - Kippensoep met mango
- Sambal kelapa - Sambal met geraspte kokos
- Loempoek - lumpuk - gebakken lever
- Sambal goreng kentang kering
- Ayam Merica - kip in kruidige saus
Pisang Tanduk Goreng - Gebakken banaan


Pisang Tanduk Goreng
Gebakken banaan
Bahan-bahan;
ingrediënten:
3 bakbananen,
500 gr rijstmeel (tepung beras)
5 eetl suiker,
4 zakjes vanillesuiker
330 ml pils
1 eetl zout,
olie,
bananenblad,
Tiburan:
garnering:
geraspte kokos
Cara membuat:
Bereiding:
Meng het bier, de suikers, het zout en het meel door elkaar en vorm hiervan een beslag. Snijd de bananen in plakjes en wentel deze door het beslag. VErhit in een wok de olie en bak de schijfjes goudbruin.Serveer de schijfjes op bananenen blad en bestrooi deze met gerapste kokos.
Gebakken banaan
Bahan-bahan;
ingrediënten:
3 bakbananen,
500 gr rijstmeel (tepung beras)
5 eetl suiker,
4 zakjes vanillesuiker
330 ml pils
1 eetl zout,
olie,
bananenblad,
Tiburan:
garnering:
geraspte kokos
Cara membuat:
Bereiding:
Meng het bier, de suikers, het zout en het meel door elkaar en vorm hiervan een beslag. Snijd de bananen in plakjes en wentel deze door het beslag. VErhit in een wok de olie en bak de schijfjes goudbruin.Serveer de schijfjes op bananenen blad en bestrooi deze met gerapste kokos.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.